Strømkapasiteten inn til husene i vårt område

 Her kommer et innlegg fra en av vellets beboere:
“Vi har nå bodd i Vallerudveien i 5 år. I fjor vinter gikk hovedsikringen ved noen anledninger fordi vi totalt sett brukte for mye strøm. Ved henvendelse til Hafslund får jeg vite at kapasiteten på transformatoren deres er sprengt, og at det er vi som privatkunde som eventuelt blir belastes hvis denne skal byttes. Dette koster visstnok minst kr. 40000,- Men – hvis det oppleves som et generelt problem i området – det vil si at hovedsikringen går for flere, så var det visst mulig at Hafslund selv må påkoste bedre utstyr. Send meg melding hvis dere også har for liten strømkapasitet så tar jeg det eventuelt opp med Hafslund. Mvh Ole Kjellbakk (ole.kjellbakk@gmail.com)”
Er det flere som har samme problem, så vil vi gjerne høre fra dere.